4. Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Mirbey Group Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Parlakyiğit, 'Yılın en iyi girişimci iş adamı' ödülüne layık görüldü.

4. Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

4. Uluslararası Kalite Ödülleri, 18 Ocak’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu ünlü isimler Özlem Yıldız ve Doğancan Özadlı’nın yaptığı gecede birçok yatırımcı ve girişimci iş adamı farklı alanlardaki ödüllerin sahibi oldu. 3 yıldır başarı ödüllerine layık görülen Mirbey Group Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Parlakyiğit, bu sene de “Yılın en iyi girişimici iş adamı” ödülün sahibi oldu.

“İNOVATİF PROJELERLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Büyüyen ve istihdamını arttıran inovatif projeleriyle, birbirinden farklı 7 sektörde faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Mirbey Group Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Parlakyiğit, savunma sanayisinden kozmetiğe, enerjiden, otomotive kadar birçok farklı alanda yatırım ve projelerini sürdürdüklerini söyledi. Bu yıl da Uluslararası Kalite Ödülleri’nde kendisine yer verilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Parlakyiğit,

“Bu yıl ihracat yaptığımız ülke sayısını 57'ye yükselttik. Farklı sektörlerdeki yatırım ve girişimlerimizle, ülke ekonomisine de değer katmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Ödül töreninde ayrıca yılın en başarılı içecek markası Juss Meyve Suları adına Oğuz Gıda CEO’su Enes Örer, Rheinpack Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çolakoğlu gibi iş adamlarına da ödülleri verildi.

Ünlü sanatçı Burcu Güneş’in sahne aldığı gecede Ekin Uzunlar, İclal Aydın gibi ünlü isimler de yer aldı.

banner2
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER